Μπαρμπούνια ψητά με ντομάτακαι σκόρδο

Μπαρμπούνια ψητά με ντομάτακαι σκόρδο Μπαρμπούνια ψητά με ντομάτακαι σκόρδο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 μπαρμπούνια 300 γρ. το ένα
  • 340 γρ. φρέσκιες ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Απλώνουμε τις ντομάτες σε πυρίμαχο σκεύος και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια. Ανακατεύουμε το λάδι με το κρασί, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε