0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Χαλάστρα Αξιού
Συστατικά
Εκτέλεση
Αλατίζετε τη μοσχαροκεφαλή και πασπαλίζετε μπόλικο μαύρο πιπέρι, μπαχάρι και γαρίφαλο τριμμένο. Τα βάζετε μέοα σε βαθύ σκεύος και προσθέτετε μπόλικο κρεμμύδι και σκόρδο πολύ ψιλοκομμένα. Κλείνετε ερμητικά το σκεύος και το βάζετε στο φούρνο να μείνει σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 15 ώρες.
Όταν ψηθεί, τραβάτε τα κόκαλα τα οποία βγαίνουν αμέσως, και διαλέγετε τα καλύτερα μεζεδάκια για το ούζο.
Το υπόλοιπο το μαγειρεύετε με ζυμαρικά ή ρύζι σαν γιουβέτσι.