Μοσχάρι Στρογγανωφ

Μοσχάρι Στρογγανωφ Μοσχάρι Στρογγανωφ
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1,5 κιλό μοσχάρι (φέτα), σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 500 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 70 γρ. λάδι (35 γρ. καλαμποκέλαιο/ 35 γρ. ελαιόλαδο) 
  • 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • ζεστό νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του  κρέατος και  σε μια κατσαρόλα τα σοτάρουμε στο λάδι μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και αφήνουμε να βράσουν. Πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μαϊντανό και αφήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας ακόμα.Πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά,  προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακινούμε καλά την κατσαρόλα και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε