Μοσχάρι με κυδώνια

Μοσχάρι με κυδώνια Μοσχάρι με κυδώνια
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1,5 κιλό κρέας, σε μερίδες
  • 1,5 κιλό κυδώνια, σε χοντρές φέτες (καθαρισμένα χωρίς κουκούτσια)
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 -2 φλ. ζεστό νερό
  • 1 κουτ. σούπας ντομάτα πελτέ, διαλυμμένη σε ζεστό νερό
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και σε μια κατσαρόλα το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα περίπου. Προσθέτουμε τα κυδώνια και αν χρειάζεται, προσθέτουμε ακόμα λίγο νερό. Το φαγητό πρέπει στο τέλος να μείνει μόνο με το λάδι του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε