Μοσχάρι με κυδώνια και δαμάσκηνα

Μοσχάρι με κυδώνια και δαμάσκηνα Μοσχάρι με κυδώνια και δαμάσκηνα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σοφίδες

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι χωρισμένο σε κομμάτια.
  • 5 κρεμμύδια (φέτες φέτες)
  • 1 φλιτζάνα ντομάτα
  • 1 κουταλάκι πιπέρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 10-15 δαμάσκηνα (πλυμένα και μουσκεμένα)
  • 2 μεγάλα κυδώνια (σε κομμάτια)
  • 2-3 πατάτες κομμάτια

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας με πολύ λίγο νερό. Σωτάρουμε τις πατάτες, και μετά τα κυδώνια.Σωτάρουμε χωριστά το κρεμμύδι, ρίχνουμε το κρέας συνεχίζοντας το σωτάρισμα για λίγο ακόμη. Προσθέτουμε την ντομάτα, τό αλάτι, το πιπέρι, τις πατάτες, τα κυδώνια, τα δαμάσκηνα, ρίχνουμε στην κατσαρόλα λίγο νερό και τα βράζουμε για μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε