4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή λαιμό) σε μερίδες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- νερό
- 1 κιλό ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
- 1 1/2 κιλό φασολάκια φρέσκα καθαρισμένα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν χωρίς όμως να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει με κλειστό καπάκι. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό. Όταν το κρέας είναι μισοβρασμένο προσθέτουμε τα φασολάκια αφήνοντάς τα να σιγοβράσουν.