4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
- ελαιόλαδο ή βούτυρο
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες, σε κύβους
- 1 ντομάτα πολτοποιημένη
- 2-3 κόκκους μπαχάρι
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, το μπαχάρι και λίγο νερό. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.