Μοσχάρι με ρεβύθια

Μοσχάρι με ρεβύθια Μοσχάρι με ρεβύθια
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή λαιμό) σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
  • 350 γρ. ρεβύθια
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει με κλειστό καπάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι. Όταν το κρέας είναι μισοβρασμένο προσθέτουμε τα ρεβύθια αφού πρώτα τα έχουμε αφήσει να φουσκώσουν σε νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μαζί με το κρέας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε