Μοσχάρι με μακαρόνια

Μοσχάρι με μακαρόνια Μοσχάρι με μακαρόνια
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι (χωρίς κόκκαλο)
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κρασί κόκκινο ξηρό
  • 3-4 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
  • 1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας χωρίς να το κόψουμε και το αλατοπιπερώνουμε. Το σοτάρουμε σε λάδι και βούτυρο μέχρι να ροδίσει και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Το σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις ντομάτες, νερό, σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει. Αφαιρούμε το κρέας. Προσθέτουμε στη σάλτσα λίγο νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν. Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε