Μοσχάρι γεμιστό με καρύδια και γκοργκοντζόλα

Μοσχάρι γεμιστό με καρύδια και γκοργκοντζόλα Μοσχάρι γεμιστό με καρύδια και γκοργκοντζόλα
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά μοσχάρι ανοιγμένο σε ένα κομμάτι
  • 100 γρ. καρύδια σπασμένα
  • 100 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
  • 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • κορν φλάουρ
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Το μοσχάρι θα πρέπει να είναι κατάλληλο για να μπορέσει να γίνει ρολό. Ανακατεύουμε καλά τα καρύδια με το φρέσκο τυρί και την γκοργκοντζόλα ώστε να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, απλώνουμε το μείγμα και το τυλίγουμε ρολό. Το δένουμε με σπάγκο ή το περνάμε σε δίχτυ. Στην συνέχεια το τοποθετούμε σε γάστρα, προσθέτουμε νερό να φτάνει λίγο πάνω από την μέση του κρέατος και το ψήνουμε στο φούρνο στους 200?C για περίπου 3 ώρες. Λίγο πριν το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε να πάρει λίγο χρώμα ξεσκεπάζοντας την γάστρα. Το αφήνουμε να κρυώσει και αφού αφαιρέσουμε τον σπάγκο το κόβουμε σε φέτες και το κρατάμε ζεστό. Σουρώνουμε τον ζωμό και σε ένα κατσαρολάκι, το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την δένουμε με το αραιωμένο κορν φλάουρ σε κρύο νερό. Περιχύνουμε το κρέας και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε