Μιλφέιγ πέρδικας με γλυκοπατάτα

Μιλφέιγ πέρδικας με γλυκοπατάτα Μιλφέιγ πέρδικας με γλυκοπατάτα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 πέρδικες
  • 2 γλυκοπατάτες
  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι πάστα πιπεριάς
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 100ml φυστικέλαιο
  • 20 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τις πέρδικες, τις περιχύνουμε με λάδι και τις ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τις περιχύνουμε με τα υγρά τους. Κόβουμε τις πατάτες κατά μήκος σε φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρώς. Κόβουμε τις πέρδικες, αφαιρούμε τα μπούτια και κόβουμε το στήθος λοξά στα δύο. Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σόγιας μαζί με τη ζάχαρη, την πιπεριά, το ξύδι και το βούτυρο. Προσθέτουμε το ζωμό από τις πέρδικες και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τοποθετώντας μια πατάτα, από πάνω κομμάτια κρέατος και πάλι πατάτα, κομμάτια κρέατος και τέλος μια πατάτα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε