Μελιτζάνες γεμιστές με κοκκινιστό μοσχάρι και φέτα

Μελιτζάνες γεμιστές με κοκκινιστό μοσχάρι και φέτα Μελιτζάνες γεμιστές με κοκκινιστό μοσχάρι και φέτα
4 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
45' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 μελιτζάνες
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κοκκινιστό
  • 300 γρ. φέτα
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση (κάθετα) και αφαιρούμε την ψίχα. Τηγανίζουμε ελαφρά και γεμίζουμε με το ήδη μαγειρεμένο κοκκινιστό. Συμπληρώνουμε με φέτα. Σέ ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα από το κοκκινιστό, τοποθετούμε τις μελιτζάνες και ψήνουμε σέ μέτριο φούρνο για σαράντα πέντε λεπτά. Κατά διαστήματα περιχύνουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα από το ταψί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε