0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 1 κουταλιά πράσο αποξηραμένο
- 1 κουταλιά θυμάρι
- 1 κουταλιά μπαχάρι
- 1 κουταλιά αλάτι
- 1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλάκια πιπέρι καγιέν
- 2 κουταλάκια σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές μείγματος για 4 μερίδες. Πασπαλίζουμε και αφήνουμε να μαριναριστούν χοιρινές μπριζόλες για 4 ώρες και φτερούγες κοτόπουλου για 8 ώρες. Το μείγμα διατηρείται 3 μήνες σε αεροστεγή συσκευασία σε θερμοκρασία δωματίου.