Μείγμα μπαχαρικών για καγκουρό RASEL HANOUT

Μείγμα μπαχαρικών για καγκουρό RASEL HANOUT Μείγμα μπαχαρικών για καγκουρό RASEL HANOUT
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • 1 κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι κουρκουμά
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 3/4 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
  • 3/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι λευκό πιπέρι σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι σπόροι κόλιανδρου σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κουταλάκι μπαχάρι σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο σε σκόνη
  • 1/4 κουταλάκι γαρίφαλο σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα μπαχαρικά και φυλάμε το μείγμα σε αεροστεγές βάζο ή συσκευασία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε