Μείγμα για πέρκα με μαϊντανό και κόλιαντρο

Μείγμα για πέρκα με μαϊντανό και κόλιαντρο Μείγμα για πέρκα με μαϊντανό και κόλιαντρο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • 1/2 κουταλάκι κόλιανδρο
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ώστε να πολτοποιηθούν. Χρησιμοποιούμε το μείγμα για 4 μερίδες κρέατος. Μαρινάρουμε αρνί για τουλάχιστον 24 ώρες, στήθος κοτόπουλου για 6 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες. Διατηρείται 3 μέρες στο ψυγείο σε κλειστό δοχείο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε