Μείγμα Achiote για πέρκα

Μείγμα Achiote για πέρκα Μείγμα Achiote για πέρκα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 κουταλιές σαφράν
  • 2 κουταλιές ρίγανη
  • 2 κουταλιές κύμινο
  • 1 κουταλιά κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 6 γαρίφαλα
  • 1 κουταλιά πιπέρι
  • 1/2 κουταλιά κανέλα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε τα υλικά εκτός από το σαφράν σε τηγάνι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να σκουρύνει το χρώμα τους και να βγάλουν τα αρώματα τους. Το αφήνουμε να κρυώσει, προσθέτουμε το σαφράν και ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές για 4 μερίδες κρέατος. Πασπαλίζουμε χοιρινές μπριζόλες και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για 4 ώρες, φτερούγες κοτόπουλου για 8 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε