Marzipan Lubeck- Αμυγδαλόπαστα

Marzipan Lubeck- Αμυγδαλόπαστα Marzipan Lubeck- Αμυγδαλόπαστα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. λευκά αποφλοιωμένα αμύγδαλα
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση

Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο με την άχνη, όσο πιο λεπτό μπορούμε, και τα ζυμώνουμε με το χέρι με το ασπράδι των αυγών. Το διατηρούμε μέσα σε νάυλον ή σε μεμβράνη. To marzipan είναι ένα υλικό που πλάθεται εύκολα, που το αρωματίζουμε, το χρωματίζουμε, το ψήνουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε