Μαρινάδα Ταντούρι

Μαρινάδα Ταντούρι Μαρινάδα Ταντούρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Για κοτόπουλο

  • 2 κουταλιές πολτό ταντούρι (βλ. "Πικάντικη μαρινάδα Ταντούρι")
  • 1 φλιτζάνι (250 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά χυμό λάιμ

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε σε νερό 8 ξυλάκια για σουβλάκια για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε τα υλικά, κόβουμε 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κατά μήκος και το περνάμε στα ξυλάκια. Τα περιχύνουμε καλά με τη μαρινάδα, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν το ψήσιμο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε