1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για λουκάνικα
- 1/3 φλιτζανιού (80 ml) χυμό βερίκοκου
- 3 κουταλιές μαρμελάδα λάιμ
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1-2 κουταλιές ζωμό βοδινού
- 1 κουταλιά πράσα ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι σάλτσα Worcestershire
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή ολόκληρη νύχτα.