

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/4 φλιτζανιού (90 γρ.) μέλι
- 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα σόγιας
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κουταλιές σάκε (παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας από ρύζι)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και περιχύνουμε 500 γρ. ξεκοκκαλισμένο μπούτι κοτόπουλου. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρη νύχτα.