Μαρινάδα με μέλι και σόγια

Μαρινάδα με μέλι και σόγια Μαρινάδα με μέλι και σόγια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζανιού (90 γρ.) μέλι
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα σόγιας
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κουταλιές σάκε (παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας από ρύζι)

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και περιχύνουμε 500 γρ. ξεκοκκαλισμένο μπούτι κοτόπουλου. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρη νύχτα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε