Μαρινάδα με κόκκινο κρασί

Μαρινάδα με κόκκινο κρασί Μαρινάδα με κόκκινο κρασί
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί Βουργουνδίας
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 5 κεδρόμηλα (juniper)
  • 3 γαρίφαλα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 λεμόνια, τη φλούδα
  • 1 πορτοκάλι, τη φλούδα
  • 1 κλωνάρι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μαρινάρουμε 1 κιλό βοδινό κρέας για 24 ώρες. Ραντίζουμε το ψητό κρέας και ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε