

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 340 γρ. κόκκινα φραγκοστάφυλα πολτοποιημένα
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές μπράντυ
- 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε τηγάνι τα υλικά, σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Περιχύνουμε καλά 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, τα καλύπτουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρη νύχτα.