 
		 
	
			
			0
			ΑΤΟΜΑ
		
		
			
			00'
			ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
		
		
			
			0'
			ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
		
		Συστατικά
- 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
- 2 φλιτζάνια ξύδι κόκκινου κρασιού
- 2 κομμένα κρεμμύδια
- 3 φύλλα δάφνης
- 10 κεδρόμηλα (juniper) θρυμματισμένα
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 100 γρ. σιναπόσπορο
- 1 κουταλιά αλάτι
- 2 μικρά κλαδιά χωρίς φύλλα από έλατο
- 1 κουταλάκι ποτό τσέρυ
Εκτέλεση
	Βράζουμε το κόκκινο κρασί και το ξύδι με 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε την μαρινάδα σε 1 κιλό κρέας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 μέρες.