Μαρινάδα για βουβάλι με σιναπόσπορο και άρωμα από έλατο

Μαρινάδα για βουβάλι με σιναπόσπορο και άρωμα από έλατο Μαρινάδα για βουβάλι με σιναπόσπορο και άρωμα από έλατο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
  • 2 φλιτζάνια ξύδι κόκκινου κρασιού
  • 2 κομμένα κρεμμύδια
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 10 κεδρόμηλα (juniper) θρυμματισμένα
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. σιναπόσπορο
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 2 μικρά κλαδιά χωρίς φύλλα από έλατο
  • 1 κουταλάκι ποτό τσέρυ

Εκτέλεση

Βράζουμε το κόκκινο κρασί και το ξύδι με 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε την μαρινάδα σε 1 κιλό κρέας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 μέρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε