

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για φτερούγες κοτόπουλου
- 2 πορτοκάλια, το χυμό
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και μαρινάρουμε τις φτερούγες. Σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.