Μαρινάδα για χοιρινό με μπύρα, δενδρολίβανο και χυμό εσπεριδοειδών

Μαρινάδα για χοιρινό  με μπύρα, δενδρολίβανο και χυμό εσπεριδοειδών Μαρινάδα για χοιρινό  με μπύρα, δενδρολίβανο και χυμό εσπεριδοειδών
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 φλιτζάνι μπύρα
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 κοτσανάκι δεντρολίβανο
  • 1 πορτοκάλι, το χυμό
  • 1 λεμόνι, το χυμό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο μείγμα και το αφήνουμε για περισσότερες από 2 ώρες. Σκεπάζουμε με μεμβράνη κουζίνας. Όσες πιο πολλές ώρες το αφήσουμε να μαριναριστεί, τόσο το καλύτερο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε