Μαρινάδα για αρνί με τσέρυ και μέλι

Μαρινάδα για αρνί με τσέρυ και μέλι Μαρινάδα για αρνί με τσέρυ και μέλι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
  • 7 κουταλιές τσέρυ λικέρ
  • 2 κουταλιές ρίγανη
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 5 κουταλιές μέλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το μέλι. Μαρινάρουμε 1 κιλό πανσέτα ή αρνίσια παϊδάκια για 24 ώρες στο ψυγείο. Ψήνουμε το κρέας και ανά διαστήματα τα αλείφουμε με τη μαρινάδα. Λίγο πρίν να είναι έτοιμα, αλείφουμε το κρέας με μέλι ώστε να σχηματιστεί κρούστα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε