Μαρέγγα

Μαρέγγα Μαρέγγα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 ασπράδια αυγού
  • 1/2 κιλό ζάχαρη και λίγο ακόμη
  • λίγο ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγγα, προσθέτουμε λίγο-λίγο την ζάχαρη και στο τέλος το ξύσμα λεμονιού. Απλώνουμε μια λαδόκολα στο ταψί, με ένα κουταλάκι παίρνουμε μείγμα το βάζουμε στο ταψί όχι πολύ κοντά η μία με την άλλη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε