Μανιτάρια με αμύγδαλα και μυρωδικά

Μανιτάρια με αμύγδαλα και μυρωδικά Μανιτάρια με αμύγδαλα και μυρωδικά
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Vegeterian

Συστατικά

  • 12 μεγάλα μανιτάρια
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζάνι ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη,χοντροκομμένη
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές κλωναράκια μαϊντανό
  • 3 κουταλάκια ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ή 1 κουταλάκι ξεραμένο θυμάρι
  • 3 κουταλάκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουταλάκι ξεραμένο δεντρολίβανο
  • 1 κουταλιά χοντροκομμένα φρέσκα τσάιβς
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Σωτάρουμε τα μανιτάρια  με ελαιόλαδο αφού έχουμε αφαιρέσει  τα κοτσάνια των μανιταριών. Προσθέστε το κρεμμύδι. Ψήστε το σε μέτρια φωτιά 2-3 λεπτά να ξανθύνει. Προσθέστε τα κοτσάνια και ψήστε τα 2 λεπτά να μαλακώσουν. Συνεχίστε να προσθέτετε αμύγδαλα,σκόρδο,χυμό λεμονιού,μαϊντανό,θυμάρι,δεντρολίβανο, τσαιβς, αλάτι,πιπέρι και κρέμα γάλακτος. Δουλέψτε τα 1/2 λεπτό να μέχρι να ενσωματοθούν τα υλικά αφήστε τα να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρεται. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε