5
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1,300 γρ. μάγουλα χοιρινά
- 450 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
- 3 φλιτζάνια βραστό νερό
- 2 κρεμμύδια ολόκληρα
- 2 καρότα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι θυμάρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα φασόλια σε κρύο νερό για ολόκληρη νύχτα. Ρίχνουμε το κρέας σε νερό που βράζει μαζί με τα κρεμμύδια ολόκληρα, τα καρότα και βράζουμε για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα φασόλια αφού τα στραγγίσουμε, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, το σκόρδο και βράζουμε επιπλέον για 2 ώρες. Σερβίρουμε αφού έχουμε αφαιρέσει τα λαχανικά με λίγο λεμόνι.