0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φιλέτο μαγιάτικου περίπου 500 γρ.
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 2 κουταλάκια κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκια σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι θυμάρι αποξηραμένο
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε 4 ισομερή κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι και πασπαλίζουμε το ψάρι. Το αφήνουμε να σταθεί στο μείγμα μπαχαρικών για 5 λεπτά. Τηγανίζουμε το ψάρι στο λάδι μέχρι να ροδίσει.