Λούζα μαρινάτη με μαύρο κρασί

Λούζα μαρινάτη με μαύρο κρασί Λούζα μαρινάτη με μαύρο κρασί
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • το κόντρα φιλέτο του χοίρου
  • 1 αιματιά (κομμάτι από το παχύ έντερο)
  • πιπέρι σε κόκκους
  • μπαχάρι σε κόκκους
  • ξυλάκια κανέλας
  • γαρύφαλλα
  • 1 λίτρο μαύρο κρασί
  • 1 κουταλιά κοφτή αλάτι

Εκτέλεση

Η παρασκευή είναι ακριβώς η ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι από το βράδυ μαρινάρουμε το κρέας στο μαύρο κρασί και αλατίζουμε προσεκτικά, όσο χρειάζεται, γιατί δε θα το ξεπλύνουμε. Την επόμενη μέρα, όπως είναι ποτισμένο με το κρασί, το τρυπάμε με ένα μυτερό μαχαίρι, μπήγουμε σε αυτό τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία, βάζοντάς το στην αιματιά, όπως προηγουμένως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε