Λουκάνικα χοιρινά

Λουκάνικα χοιρινά Λουκάνικα χοιρινά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • κιμάς χοιρινός
  • αλάτι
  • μπόλικο πιπέρι
  • κύμινο
  • κρασί αρετσίνωτο
  • σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • λεπτά χοιρινά έντερα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τα έντερα και τα κόβουμε σε μήκος 1 μέτρου περίπου. Ανακατεύουμε τον κιμά, το άλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και ζυμώνουμε με το κρασί. Δένουμε τη μια άκρη του έντερου και γεμίζουμε δένοντας κατά διαστήματα, κάθε 15 πόντους. Τα κρεμάμε πάνω από το τζάκι 3-4 μέρες για να καπνιστούν και να κοκκινίσουν από έξω. Τα χωρίζουμε και τα τοποθετούμε σε μικρό πήλινο δοχείο. Λιώνουμε στην φωτιά μίλλα, χοιρινό λίπος, και σκεπάζουμε τα λουκάνικα. Έτσι διατηρούνται πολύ καιρό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε