2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 λουφάρια σε φέτες
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 250 γρ. γαλέτα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 100ml ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 1 λεμόνι, το χυμό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τον μαϊντανό με τη γαλέτα και το σκόρδο. Καλύπτουμε τον πάτο από το ταψί με το μισό μείγμα, βάζουμε από πάνω το ψάρι αλατοπιπερωμένο και το καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Τοποθετούμε από μία ροδέλα ντομάτας πάνω σε κάθε μερίδα και περιχύνουμε με λάδι, χυμό λεμονιού και λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°C για 30-40 λεπτά.