Λιόψωμο Παρακοίλων

Λιόψωμο Παρακοίλων Λιόψωμο Παρακοίλων
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 μπωλάκι ελιές (μαύρες ροπάδες) χωρίς τό κουκούτσι
  • 2 μικρά κρεμμύδια άλεύρι (όσο σηκώσει)
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • 1 κουταλάκι άλάτι

Εκτέλεση

Αλέθουμε στο μπλέντερ τις ελιές μέ τά κρεμμύδια. Ρίχνουμε σέ μιά λεκάνη τό χυμό του πορτοκαλιού, τό λάδι, τό μπέικιν και τό άλεύρι λίγο-λίγο μέχρι νά δέσει ή ζύμη γιά νά μπορούμε νά τήν άνοίξουμε σέ φύλλο. Ανοίγουμε μέ τό χέρι τή ζύμη, άπλώνουμε τον πολτό της έλιας κατά μήκος, άφήνοντας λίγο κενό στις άκρες. Τοποθετούμε σέ λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180° C μέχρι νά ροδίσει (20 - 30 λεπτά).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε