0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. λάχανο
- 1 λεμόνι το χυμό
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 πρέζα λουίζα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το λάχανο σε τέταρτα και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και το στύβουμε καλά για να αφαιρέσουμε όλο το νερό του. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι τη λουίζα στο λάδι για 1 λεπτό σβήνουμε με το λεμόνι και προσθέτουμε το λάχανο, αλάτι και πιπέρι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Γαρνίρουμε χοιρινό και αγριογούρουνο.