Λάχανο κόκκινο με μελιτζάνα και μανιτάρι porcini

Λάχανο κόκκινο με μελιτζάνα και μανιτάρι porcini Λάχανο κόκκινο με μελιτζάνα και μανιτάρι porcini
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 150 γρ λάχανο κόκκινο σε λεπτές φέτες
  • 100 γρ μελιτζάνα σε κύβους
  • 150 ml ζωμό κότας δεμένο
  • 50 γρ μανιτάρι πορτσίνι σε κύβους
  • 50 γρ βούτυρο φρέσκο
  • 1/4 κουταλάκι ξύδι λευκό
  • 1/4 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 50 ml χυμό ντομάτας
  • 1 πρέζα δυόσμο
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τη μελιτζάνα και το μανιτάρι στο βούτυρο. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι  και προσθέτουμε το λάχανο να σοταριστεί και αυτό. Στην συνέχεια, μόλις μαραθεί, σβήνουμε με το ξύδι, την ντομάτα, 2-3 κουταλιές νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο ,αλάτι, πιπέρι, τα μανιτάρια με την μελιτζάνα, το ζωμό, το δυόσμο και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο από επάνω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε