Λάχανο κινέζικο σοτέ με κάρυ και ανανά

Λάχανο κινέζικο σοτέ με κάρυ και ανανά Λάχανο κινέζικο σοτέ με κάρυ και ανανά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ λάχανο κινέζικό μέτρια κομμένο σε φέτες
  • 250 γρ. ανανάς ψιλοκομμένος
  • 2 κουταλάκια κάρυ σε σκόνη
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • 50 ml σησαμέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το λάχανο σε χαμηλή θερμοκρασία με το σησαμέλαιο. Μόλις αρχίσει να μαραίνεται προσθέτουμε τον ανανά, το κάρυ, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κουταλιές νερό και το αφήνουμε να βράσει, μόλις το λάχανο αρχίσει να είναι μισό έτοιμο δηλαδή να κρατάει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις δέσει το σερβίρουμε με χοιρινό ή κοτόπουλο σχάρας μαριναρισμένο με κινέζικη μαρινάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε