Λαβράκι σε λαδόκολλα με ντομάτα και θυμάρι

Λαβράκι σε λαδόκολλα με ντομάτα και θυμάρι Λαβράκι σε λαδόκολλα με ντομάτα και θυμάρι
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. φιλέτο λαβράκι
  • 2 ροδέλες ντομάτας αποφλοιωμένες
  • 20 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 1/2 πρέζα θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα κομμάτι λαδόκολλα απλώνουμε το φρέσκο βούτυρο, από πάνω βάζουμε τη 1 ροδέλα ντομάτας, το θυμάρι, το φιλέτο ψαριού αλατοπιπερωμένο, τη δεύτερη ροδέλα ντομάτας και περιχύνουμε λίγο χυμό λεμονιού. Τυλίγουμε καλά τη λαδόκολλα και ψήνουμε το ψάρι στο γκριλ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 12 λεπτά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε