Λαβράκι με μαγιονέζα και κάπαρη

Λαβράκι με μαγιονέζα και κάπαρη Λαβράκι με μαγιονέζα και κάπαρη
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 λαβράκι, 1 κιλό περίπου καθαρισμένο
  • 1 κρεμμύδι ολόκληρο
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 10 κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 150 γρ. μαγιονέζα
  • 30 γρ. κάπαρη ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Πλένουμε το ψάρι και το βάζουμε σε κατσαρόλα με τόσο νερό όσο να καλυφθεί το ψάρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το βράζουμε. Μόλις βράσει, το αφήνουμε να χλιαρώσει, αφαιρούμε τα αγκάθια και το συνοδεύουμε με την μαγιονέζα αναμεμειγμένη με την κάπαρη. Συνήθως σερβίρουμε το ψάρι κρύο με την μαγιονέζα ως επικάλυψη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε