0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 λάχανο (περίπου 1 1/2 κιλό) χοντροκομμένο
- 1/2 κιλό κιμά αρνίσιο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπ. βούτυρο
- 2 ποτ. ζωμό κρέατος
- 2 κουτ. σούπ. πολτό από κόκκινες πιπεριές (όχι πολύ καυτερές)
- 1/2 κουτ. σούπ. ζάχαρη
- αλάτι
Εκτέλεση
Ροδίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι με το βούτυρο, προσθέτουμε το ζωμό του κρέατος, τον πολτό από τις πιπεριές, αλάτι και ζάχαρη και, όταν πάρει 2-3 βράσεις, ρίχνουμε το λάχανο με 2 ποτήρια καυτό νερό. Ψήνουμε το φαγητό, μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και να μείνει λίγη σάλτσα.