Λάχανο με κιμα-καπούσκα

Λάχανο με κιμα-καπούσκα Λάχανο με κιμα-καπούσκα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 λάχανο (περίπου 1 1/2 κιλό) χοντροκομμένο
  • 1/2 κιλό κιμά αρνίσιο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπ. βούτυρο
  • 2 ποτ. ζωμό κρέατος
  • 2 κουτ. σούπ. πολτό από κόκκινες πιπεριές (όχι πολύ καυτερές)
  • 1/2 κουτ. σούπ. ζάχαρη
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ροδίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι με το βούτυρο, προσθέτουμε το ζωμό του κρέατος, τον πολτό από τις πιπεριές, αλάτι και ζάχαρη και, όταν πάρει 2-3 βράσεις, ρίχνουμε το λάχανο με 2 ποτήρια καυτό νερό. Ψήνουμε το φαγητό, μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και να μείνει λίγη σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε