Λαχανάκια Βρυξελλών σωτέ με μπέϊκον κόκκινη πιπεριά και θυμάρι

Λαχανάκια Βρυξελλών σωτέ με μπέϊκον κόκκινη πιπεριά και θυμάρι Λαχανάκια Βρυξελλών σωτέ με μπέϊκον κόκκινη πιπεριά και θυμάρι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ λαχανάκια Βρυξελλών
  • 100 γρ μπέικον καπνιστό ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη ζουλιέν
  • 50 γρ βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
  • 1/2 λεμόνι το χυμό
  • 2 κλωνάρια  θυμάρι
  • 1/6 μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαχανάκια και  τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Σοτάρουμε τις πιπεριές στο τηγάνι με βούτυρο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.Προσθέτουμε το μπέικον, το σοτάρουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τα λαχανάκια,το  αλάτι και το πιπέρι. Αφού τα αφήσουμε για 2-3 λεπτά στο τηγάνι,προσθέτουμε το θυμάρι και το λεμόνι, τα σερβίρουμε πασπαλίζοντάς τα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε