Ξιφίας τηγανιτός με πλούσια γαρνιτούρα

Ξιφίας τηγανιτός με πλούσια γαρνιτούρα Ξιφίας τηγανιτός με πλούσια γαρνιτούρα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φέτες ξιφία χυμός
  • 1/2 λεμονιού
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 3 μεγάλες ντομάτες φρέσκιες σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 450 γρ. (ένα σακουλάκι κατεψυγμένα) φασολάκια

Εκτέλεση

Μαρινάρετε τις φέτες ψαριού με το λεμόνι, λίγο λάδι, αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη.Τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.Βάζετε τις ντομάτες σε φαρδύ μπολ μαζί με την ρίγανη, λάδι, σκόρδο αλάτι πιπέρι και ανακατεύετε.Βράζετε τα φασολάκια, σουρώνετε τα αφήνετε να κρυώσουν και τα αδειάζετε στο μπολ με τις ντομάτες. Προσθέτετε τα φιστίκια και ανακατεύετε.Σε ένα αντικολητικό τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και τηγανίζετε το ψάρι σε μέτρια θερμοκρασία για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρετε το ψάρι βάζοντας στο πλάι το μείγμα με τη ντομάτα και τα φασολάκια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε