0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3/4 του κιλού αλεύρι
- 3 αυγά
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- μέλι
- κανέλα
- 1/2 ποτήρι ρακής
- λάδι
- λίγο αλάτι
- καρύδια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει η ζύμη άγουρη και εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό. Ανοίγουμε σε φύλλο αρκετά ψιλό, τα κόβουμε τετράγωνα κομμάτια, τα τυλίγουμε κυλινδρικά και τα τηγανίζουμε ένα - ένα κρατώντας τις άκρες με δύο πηρούνια. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με μέλι, κανέλα και καρύδια.