Ξεροτηγανιά

Ξεροτηγανιά Ξεροτηγανιά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3/4 του κιλού αλεύρι
  • 3 αυγά
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • μέλι
  • κανέλα
  • 1/2 ποτήρι ρακής
  • λάδι
  • λίγο αλάτι
  • καρύδια

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει η ζύμη άγουρη και εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό. Ανοίγουμε σε φύλλο αρκετά ψιλό, τα κόβουμε τετράγωνα κομμάτια, τα τυλίγουμε κυλινδρικά και τα τηγανίζουμε ένα - ένα κρατώντας τις άκρες με δύο πηρούνια. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με μέλι, κανέλα και καρύδια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε