Ξερά δαμάσκηνα με βερίκοκα

Ξερά δαμάσκηνα με βερίκοκα Ξερά δαμάσκηνα με βερίκοκα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 250 γρ. ξερά βερίκοκα
  • 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ. σούπ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. ψίχα καρυδιού

Εκτέλεση

Αποβραδίς μουσκεύουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα σε μπολ με χλιαρό νερό. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το γιαούρτι. Γεμίζουμε τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα ένα ένα με 1 κουταλιά του γλυκού γιαούρτι και μισό καρύδι και τα τοποθετούμε σε μια στρογγυλή πιατέλα. Αφήνουμε το γλύκισμα 3 ώρες στο ψυγείο, πριν το σερβίρουμε για επιδόρπιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε