0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- Ψωμί μπαγιάτικο
- λάδι ή μαργαρίνη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, αφαιρούμε την κόρα και κόβουμε τις φέτες σε τετράγωνα κομματάκια. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο να κάψει, προσθέτουμε τα ψωμάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδοψηθούν. Τα αφαιρούμε και τα τοποθετούμε επάνω σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν καλά. Είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσουμε.