2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 κούπα φιστίκια ξεφλουδισμένα, ανάλατα και καλά τριμμένα
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- αυγά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την μουστάρδα, τα φιστίκια, την φρυγανιά και κρατάμε το μείγμα σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε ένα ή δύο αυγά, ανάλογα την ποσότητα του κρέατος ή του ψαριού που έχουμε. Βουτάμε τα κομμάτια πρώτα στο αυγό, μετά στο μείγμα και τηγανίζουμε ή ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.