Κροκόδειλος με μάνγκο και σάλτσα βασιλικού

Κροκόδειλος με μάνγκο και σάλτσα βασιλικού Κροκόδειλος με μάνγκο και σάλτσα βασιλικού
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 300 γρ. κρέας κροκόδειλου σε λεπτές φέτες
  • 30 γρ. φυστικέλαιο
  • 20 γρ. φύλλα βασιλικού
  • 20 γρ. μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 20ml ξύδι από λευκό κρασί
  • 200ml ελαιόλαδο
  • 1 μάνγκο καθαρισμένο, σε λεπτές φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε στο φυστικέλαιο. Πολτοποιούμε σε μπλέντερ τον βασιλικό, τον μαϊντανό και το σκόρδο με το ξύδι και το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τις φέτες μάνγκο, από πάνω το κρέας και περιχύνουμε με τη σάλτσα βασιλικού.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε