Κριθαράκι με καπνιστή γαλοπούλα και αρωματικά φυτά

Κριθαράκι με καπνιστή γαλοπούλα και αρωματικά φυτά Κριθαράκι με καπνιστή γαλοπούλα και αρωματικά φυτά
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. κριθαράκι
  • 2 καρότα, κομμένα σε μπαστουνάκια
  • 7 σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα στα 4
  • 170 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 4
  • 340 γρ. κολοκυθάκια κομμένα μπαστουνάκια
  • 170 γρ. στήθος καπνιστής γαλοπούλας κομμένο σε λωρίδες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1κουταλιά σησαμέλαιο
  • 1κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • 1/4 κουταλάκι σάλτσα καυτερής πιπεριάς
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράσει. Προσθέτουμε το κριθαράκι και τα καρότα και τα ψήνουμε για 7 λεπτά. Ρίχνουμε τα σπαράγγια, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να βράσει το κριθαράκι και τα λαχανικά. Τραβάμε το σκεύος από τη φωτιά, ρίχνουμε τη γαλοπούλα και στραγγίζουμε όλα μαζί τα υλικά. Τα βάζουμε σε σκεύος βαθύ προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το λάδι, το σησαμέλαιο, τη σόγια και την καυτερή σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε