Κριθαράκι - χυλοπίτες

Κριθαράκι - χυλοπίτες Κριθαράκι - χυλοπίτες
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 ποτήρι γάλα πλήρες (πρόβειο ή αγελάδος)
  • 3 αυγά
  • λίγο αλάτι
  • αλεύρι όσο πάρει, 2 μεζούρες μαλακό και 1 μεζούρα σκληρό

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για 2 ώρες. Μετά στρίβουμε τη ζύμη ανάμεσα στα δάχτυλά μας και κόβουμε κριθαράκι. Την ίδια ζύμη μπορούμε να την ανοίξουμε σε φύλλο και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι να την κόψουμε σε χυλοπίτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε