0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές σπόροι μουστάρδας
- 2 κούπες κρέμας
- 5 κουταλιές νερό
- 110 γρ. κρύο βούτυρο σε κομματάκια
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 1-2 ματσάκια πράσα
Εκτέλεση
Σπάμε τους μισούς σπόρους μουστάρδας και τους βράζουμε σε νερό για περίπου 5 λεπτά. Τους στραγγιίζουμε. Προσθέτουμε τους υπόλοιπους και συνεχίζουμε το βράσιμο με 1 3/4 κούπας κρέμας για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο στην σάλτσα το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό λεμονιού. Κόβουμε τα πράσα και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα, χωρίς να πυκνώνει τελείως και έπειτα την ανακατεύουμε στην σάλτσα.